Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

telenor problemer

Har du stadig problemer med dit SIM kan du bestille et nyt. Like før klokka 12 opplyser også Telenor om problemer i.


Solvplomber Gra Har Detox

Rundt klokken 2200 søndag kveld fikk Telenor problemer med både TV-systemer og mobiltjenester.

. Telenor-tjenester fremdeles ute av drift på grunn av IT-trøbbel. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Står der ingen tjeneste eller inaktivt simkort på din telefon har den ikke har registreret dit SIM. 133 rows Bruger du tale via WIFI på din mobil gennem dit Telenor internet vil dette også være.

Det er dessverre problemer med BankID på mobil for Telenor-kunder akkurat nå. Telenor mottok mange henvendelser fra kunder som hadde trøbbel torsdag morgen. Den har jeg nu haft i 2 dage og nu starter balladen igen. Det kan bero på en driftstörning.

Jeg fik at vide at det var telefonen der var noget galt med så jeg købte en ny. Er din internethastighed pludselig faldet eller har du helt mistet signalet på mobilen. Opdater din mobil til det nyeste software. Eller jo nogle gange og ofte i længere tid men så lige pludselig kan jeg ikke modtage eller også er der en enkelt besked der ikke kommer.

Eller är det bredbandet eller tvn som krånglar. Telenors facebookside er blevet bestormet af kunder der hverken kunne ringe eller sende sms-beskeder mens teleselskabet har kæmpet for at få netværket til. Prøv selv at rette fejlen ved at gennemgå listen herunder. Det jobbes med å rette problemet så raskt det lar seg gjøre skriver BankID på sine nettsider torsdag klokka 1115.

Klokken 0940 opplyser informasjonssjef Henriette Holte i Telenor til VG at de skal ha løst problemene som oppsto torsdag morgen. På Downdetector skøyt kurven for rapporterte problemer i været rundt klokka 0730. Lenge var det usikkert hva som forårsaket problemene. Vi hjelper deg med å finne ut hva som er galt.

Illustrasjonsfoto Annika Byrde NTB. Kan du inte ringa eller surfa på mobilen. Bestil nyt SIM i. Du er ny kunde hos Telenor og vores system har endnu ikke registreret dit SIM.

Skjermdump fra Facebook-sidene til Telenor T. Opplever du problemer med TV Internett hjemmetelefon eller mobildekning. Direktevist oversikt over problemer og brudd i alle typer tjenester. De jobber fremdeles med å rette feilene.

Innlogging krever ekstra verifisering Hvis vi registrerer en uvanlig innlogging på T. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Jeg har også mange problemer med at jeg ikke kan modtage beskeder. Et nyt fysisk simkort koster 99 kr.

Genstart din mobil og lad den være slukket i 2-5 sekunder. Inaktivt simkort eller ingen tjeneste. Jeg ringede og kom langt om længe igennem hos telenor som kunne fortælle mig at der var blevet ændret noget inde hos dem det fik jeg nu rettet. Tænd mobilen igen og lad den starte op.

Der er dog stadig problemer for vores kunder i udlandet. Lav hastighed eller intet netværk. Ring til kundeservice på 72 100 100 så hjælper vi med at få. Søk opp addressen din her.

Ja jeg har haft problemer lige pludselig med at sende mine mails det skete 300709. Vi arbejder på højtryk for at få det løst skriver Telenor til DR Nyheder. Her hjelper vi deg med de vanligste problemstillingene. Ring til Kundeservice på 72 100 100 eller log ind på Mit Telenor.

Torsdag ettermiddag har Telenor tekn. Telenors problemer skal være løst - flyplasser tilbake til normal drift. Årsaken til problemene var et strømbrudd som inntraff klokken 0735. Det kan også være du er hos en anden udbyder og har problemer med dækningen så er Telenor et godt bud på en ny udbyder hvor du altid er sikker på at få en god dækning næsten uanset hvor i landet du er.

Problemer for TelenorPromotion med annonselenker Både nettsiden og kundeservice har problemer. Har du Telenor kan du glæde dig over at du er på et af landets bedste netværk. Välj den tjänst du har problem med. Denne er nå betydelig nedadgående.

Ja det kan undre een at Telenor ikke inden da sendte en mail ud til. 301 Moved Permanently.


Surkal Snacks Fermentering Rosmarin


Rgf No Reisegarantifondet


Pin Pa Strikke


Maelkefri Is Maelkefri Snacks Dessert


Eierstyring I Prosjekter Prosjekt2009 Event Event Ticket


Surkal Snacks Fermentering Rosmarin

Posting Komentar untuk "telenor problemer"